כדורי שלג וטראפלס קטוגניים
רכיבים :
לכדורי השלג
½ כוס פולפת שקדים (שנותרה מהכנת חלב שקדים)
2 כפות שמן קוקוס (מאגוז מלא בכבישה קרה)
1 כפית תמצית וניל טהורה / ½ מקלון שנף (וניל) / תמצית שקדים
לטראפלס
½ כוס פולפת קוקוס (שנותרה מהכנת חלב קוקוס)
2 כפות שמן קוקוס (מאגוז מלא בכבישה קרה)
1 כף אבקת חרובים נאה
1 כף אבקת קקאו נאה
1 כפית תמצית וניל טהורה / ½ מקלון שנף (וניל) / תמצית שקדים
ההכנה :
מעבדים את כל המצרכים יחדיו במעבד מזון או במג׳יק בולט (עובד מוין עם כמויות קטנות)
מוציאים עם כפית כמות לכדור אחד כל פעם ומגלגלים בין כפות הידיים
מניחים בתוך מנג׳טים מנייר ומכניסים למקרר עד להגשה.
כך עושים הן לגבי כדורי השלג וכמובן בנפרד, לגבי הטראפלס.
© כל הזכויות שמורות לטליה טל