טראפלס לבבות 'שוקולד'
רכיבים:
2 כוסות פיסטוקים (מושרים)
3/4 כוס אבקת חרובים (נאה)
1/2 כוס רוטב תמרים/ צימוקים אורגניים
1 כוס מים
1 כפית מיץ לימון (אופציונלי)
1/2 כפית אבקת וניל / ½ מקלון שנף (אופציונלי)
3 כפות קרם קוקוס טרי מ 2 אגוזי קוקוס צעירים ו1/4 כמות המים.
הכנה:
מערבלים הכל בממחה (מערבל) רב עצמה,
יוצקים אל תוך תבנית בצורת לבבות בגדלים שונים ולהקפיא.*
* לפני ההקפאה, מטיחים בעדינות את התבנית כלפי משטח העבודה, למניעת כיסי אויר בתוך התבנית.
© כל הזכויות שמורות לטליה טל